Review Binance

Review: Beleggen in crypto met Binance

Binance is één van de grootste cryptobeurzen ter wereld met meer dan 100 verhandelbare cryptocurrencies. Handelen kan vanaf je desktop, maar ook vanaf de handige handelsapp. De apps zijn beschikbaar voor Android en iOS. Gezien het handelsvolume is Binance één van de grootste handelsplatformen ter wereld.

De exchange biedt een breed scala aan cryptocurrencies en er worden continu nieuwe toegevoegd. Transacties worden meestal gedaan in ruil voor Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) of Binance Coin. Het handelsplatform van Binance is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest vertrouwde exchanges waarop crypto verhandeld kunnen worden.

De CEO Changpeng Zhao (vaak aangeduid als CZ, en een paar keer als de “Zuckerberg” van crypto) kan inmiddels een levende legende genoemd worden binnen de cryptogemeeenschap.  Hij heeft een toegewijde aanhang op Twitter, waar hij plichtsgetrouw rapporteert over de ontwikkelingen van Binance en zich bezighoudt met de gemeenschap.

Leren over blockchain en crypto met Binance Academy 

Binance heeft verschillende onderwijsinitiatieven gelanceerd. Zo biedt Binance Info basisinformatie over iedere cryptocurrency, zoals prijs, marktkapitalisatie, 24-uurs handelsvolume, en nog veel meer. Verder kan er gespeurd worden in Research Reports, een onderdeel van Binance Research. Hier worden verschillende cryptocurrency-projecten onderzocht.  Naast fundamentele informatie zoals projectoverzichten en functies, omvat het ook nog veel andere informatie.

Binance Academy biedt gratis educatieve video’s over de onderwerpen zoals blockchain en cryptocurrency, . Verder vind je hier handige tutorials. Verder is er nog Binance Launchpad. Zoals de naam al suggereert is dit een platform waarin nieuwe tokens geïntroduceerd kunnen worden. Houders van BInance Coins kunnen in geselecteerde projecten investeren. Via Binance Launchpad zijn al verschillende mooie projecten gehost.

Verbeteren van het ecosysteem

Binance ecosysteem Binance is vooral bekend om het handelsplatfom, maar het heeft ook een aantal andere projecten gelanceerd. De meeste hiervan zijn gericht op het verbeteren van het cryptocurrency- en blockchain-ecosysteem. Binance Labs is een incubator, met als doel het versterken van en investeren in cryptocurrency en Blockchain-initiatieven. Binance Labs geeft verder advies op het gebied van bijvoorbeeld financiering en tokenmodellen.

Wat is de Binance Coin?

Binance Coin (BNB) is de eigen token van het handelsplatform van Binance.  De Binance Coin heeft op het moment van schrijven een marktkapitalisatie van meer dan 3,15 miljard euro en een dagelijks handelsvolume van meer dan 203 miljoen euro. Doordat de Binance Coin veel gebruikt wordt op het platform van Binance, heeft de coin inmiddels een plek in de top 10 van coinmarketcap opgeleverd. De Binance Coin kan verhandeld worden via het Binance platform, maar ook als CFD via bijvoorbeeld Bux Zero.

Klik hier om een account aan te maken bij Binance.

Deel dit artikel

Iedere maand een gratis overzicht van onze nieuwste artikelen in je mailbox?

Profiteer van de volgende acties: 

Ontvang €200,- transactietegoed

Profiteer van lage tarieven en ontvang tot 2,8% rente op je  niet belegde geld

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!

Tijdelijk aanbod: Leer winstgevend handelen in crypto

Onze masterclass is tijdelijk te volgen van 297 voor slechts 157 euro!