Veelbelovende cryptomunten

6 veelbelovende cryptomunten voor 2021

Welke cryptocurrency munten zullen op korte termijn ‘naar de maan’ gaan? En welke cryptomunt heeft de toekomst? In dit artikel kijken we niet alleen naar de bitcoin, maar ook naar diverse altcoins en bespreken wat de verwachtingen zijn omtrent deze crypto in voor het jaar 2021.

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin is de oudste digitale munt van de crypto wereld. De munt werd tijdens de grote financiële crisis van 2008-2009 geboren. Aan het begin van de coronacrisis in 2020 crashte de wereldberoemde digitale munt naar 4700 euro. In de maanden daarna liet het echter een opwaartse beweging zien. Eind 2020 verbrak Bitcoin zelfs zijn All Time High.

Diverse crypto investeerders claimen dat Bitcoin in het jaar 2021 zelfs meer dan 50.000 dollar waard kan worden.

2. Ethereum (ETH)

Ethereum is op dit moment de op-een-na grootste munt in de cryptocurrency industrie. De verwachting is dat deze munt in 2021 mooie tijden zal beleven.

Eind 2020 is de langverwachte update ETH 2.0 gelanceerd. Door deze update zal Ethereum veel sneller en veiliger werken. Ook is een een extra reden om Ethers te gaan sparen. Hiermee bedoelen wij dat je minimaal 32 ethers nodig hebt om mee te mogen doen op het netwerk en dus te verdienen aan transactiekosten.

3. Zcash (ZEC)

Zcash is een munt gebaseerd op de technologie van  Bitcoin, met privacy als hoofddoel. In 2020 vond de eerste Zcash block halving plaats. Dit betekent dat er elke tien minuten voor de helft minder munten beschikbaar zijn.

De halving heeft direct impact op de inflatie van ZEC. Hierdoor is de verwachting dat de prijs in 2021 per munt zal gaan stijgen.

4. Ripple (XRP)

Ripple (XRP) komt vaak in het nieuws vaak in het nieuws. Niet altijd positief, want in 2021 maakte de SEC bekend dat het een rechtszaak begint tegen het bedrijf Ripple. Dit had een negatief effect op de prijs van deze crypto. Dit is een risico en brengt onzerheid met zich mee, maar cryptobeleggers legden deze rechtzaak alweer gauw naast zich neer. De cryptomunt steeg afgelopen periode opnieuw fors!

5. Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) was de best presterende cryptocurrency munt van 2019 en deed het ook in het 2020 erg goed. Op 1 januari 2019 was de munt 0,25 euro waard. Een jaar later, op 1 januari 2020, moest er 1,53 euro betaald worden per Chainlink munt. Een gigantische stijging! De technologie kenmerkt zich door een digitale brug te bouwen tussen de blockchain en externe databases. We zijn dan ook benieuwd wat 2021 voor deze munt in petto heeft.

6. Stellar (XLM)

Stellar (XLM) is een cryptocurrency munt die het in het jaar 2020 best goed deed. Diverse crypto investeerders verwachten dat de munt nog voor Q3 2021 door de 1 dollar grens heen gaat.

Net zoals XRP is Stellar gemaakt als betaalmiddel. Sommige investeerders beschouwen Stellar als de verbeterde versie van XRP omdat het sneller, goedkoper en veiliger is.

Waar kan kan ik bovenstaande cryptomunten kopen? 

We raden aan de bovenstaande cryptomunten te kopen via de Nederlandse exchange Bitvavo. Dit is de grootste exchange van Nederland met een groot aanbod aan cryptomunten.

Door hier te klikken betaal je over de eerste 1000 euro geen transactiekosten. 

Bekijk nog 5 cryptovaluta met een beurskoers van minder dan 1 cent!

Pennycoins richt zich op cryptovaluta met een lage beurskoers. Op de website staan informatieve en leerzame artikelen over kansrijke coins! Via onderstaande link bekijk je een artikel over 5 cryptovaluta met een beurskoers van minder dan 1 cent!

Klik hier om het artikel van Pennycoins te bezoeken

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Ontvang €200,- transactietegoed

Profiteer van lage tarieven en ontvang tot 2,8% rente op je  niet belegde geld

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!

Tijdelijk aanbod: Leer winstgevend handelen in crypto

Onze masterclass is tijdelijk te volgen van 297 voor slechts 157 euro!