Ontvang gratis crypto launchpad

Stappenplan: Ontvang gratis nieuwe crypto via Launchpad!

Wat als jij in een vroeg stadium Bitcoin of Ethereum had ontdekt? Dan was je nu waarschijnlijk schatrijk geweest! Binance geeft je sinds kort de mogelijkheid om als eerste nieuwe crypto te ontvangen, zonder dat je er maar iets voor hoeft te doen.

Tegenwoordig kun je namelijk gebruik maken van de launchpad van Binance. Door jouw ongebruikte geld uit te lenen, ontvang je in de vorm van rente gratis de nieuwste cryptomunten!

Stap 1: Een account openen op Binance

Account openen Binance

Om gebruik te kunnen maken van de launchpad, dien je een account aan te maken bij Binance. Binance is een erg populair handelsplatform waar dagelijks miljoenen handelen bij elkaar komen.

Stap 2: Stort geld op je account

Geld storten op Binance

Zodra je een account op Binance hebt, ben je tevens in het bezit van een nieuwe digitale rekening. Je kunt hierop heel gemakkelijk geld storten via creditcard, iDEAL of via een bankoverschrijving. Dit geld hoef je niet uit te geven, maar ga je straks gebruiken om rente in de vorm van crypto te ontvangen.

Stap 3: Wissel je geld om voor Binance Dollars (BUSD)

Geld omwissel naar Binance Dollars (BUSD)

Door je euro’s om te wisselen naar Binance Dollars (BUSD), zul je straks in staat zijn om gratis crypto te ontvangen voor jouw uitgezette geld. Hoewel een Binance Dollar een cryptomunt is, is de beweeglijkheid van deze munt erg laag. Elke BUSD wordt namelijk gedekt door een echte dollar. In principe wissel je dus je euro’s voor dollars zoals je ook zou kunnen doen wanneer je op vakantie gaat naar de Verenigde Staten!

Stap 4: Ontvang je gratis veelbelovende cryptomunten

Gratis crypto ontvangen launchpad

Iedere maand zijn er meestal 1 of 2 projecten aanwezig in de Binance Launchpad. Dit zijn nieuwe veelbelovende cryptoprojecten waar je in een vroeg stadium in deel kunt nemen. Je ontvangt de cryptomunten voordat de werkelijke handel van start gaat. Gemiddeld is de rente die je ontvangt tussen de 5 en 10%. Je kunt echter veel meer gaan verdienen, als blijkt dat de cryptomunt erg succesvol wordt!

Klik hier om een account te openen op Binance 

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *