Podcasts over beleggen

4 Nederlandse podcasts over beleggen om te luisteren!

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

In dit artikel stellen je op de hoogte over 4 leerzame podcasts over beleggen. Alle podcasts zijn Nederlands gesproken en te beluisteren via Spotify, maar soms ook op de website van de uitgever.

1. Beurswatch

Tijdens de Beurswatch podcast van BNR worden de actualiteiten op de beurs besproken. Verder worden de grootste stijgers en dalers besproken in de podcast. Gasten zijn vaak vermogensbeheerders.

2. Inside beleggen podcast

Deze Vlaamse podcast die iedere woensdag verschijnt, wordt er wekelijks een specifiek aandeel, bedrijf of sector besproken. Een leuke podcast voor beginnende- en ervaren beleggers.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_shortcode_id=”gkq6gl5zs9″][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”pf1g269em”][cmsmasters_html shortcode_id=”7ra81wfzp”]PGNlbnRlcj48ZGl2IGNsYXNzPSJfZm9ybV80NSI+PC9kaXY+PHNjcmlwdCBzcmM9Imh0dHBzOi8vY29ycmVjdDEzMDkuYWN0aXZlaG9zdGVkLmNvbS9mL2VtYmVkLnBocD9pZD00NSIgdHlwZT0idGV4dC9qYXZhc2NyaXB0IiBjaGFyc2V0PSJ1dGYtOCI+PC9zY3JpcHQ+PGNlbnRlcj4=[/cmsmasters_html][cmsmasters_text]

3. Beursgenoten Podcast

In de podcast van Beursgenoten bespreekt Geert Schaaij een aantal aandelen zoals we van hem gewend zijn. Geert Schaaij staat bekend om zijn analyses in begrijpelijke taal en zonder al te veel dure woorden.

4. Jansen Belegt

In deze podcast van BNR die maar enkele minuten duurt, bespreekt Rob Janssen zijn portefeuille van ongeveer 25.000 euro. In een kort update vertelt deze belegger welke aandelen hij koopt en verkoopt.

Weet jij ook nog een goede podcast? Laat het hieronder weten in een reactie! 

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_shortcode_id=”yp2aliko6″ data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom_large=”0″ data_padding_top_large=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”q64el0wt1m” data_animation_delay=”0″ data_border_style=”default” data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center”][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *