Review Lender en Spender

Review: Investeren met Lender & Spender

Omdat ik een behoorlijk inkomen heb en maandelijks enkele honderden euro’s overhoud om te sparen, heb ik besloten om een deel van dat geld te gaan beleggen. De huidige spaarrentes leveren nagenoeg niks op en compenseren nog niet eens de inflatie. Kortom: geld op de bank zetten heeft geen zin op dit moment. Een van de beste manieren om mijn spaargeld toch rendabel te maken, is door mijn geld bij een betrouwbaar beleggingsfonds te parkeren.

Na een vergelijkend onderzoek op internet en het checken van klantbeoordelingen, kwam ik uiteindelijk uit bij Lender & Spender. Mijn belangrijkste criterium is: geld investeren, echter zonder onnodig risico te lopen. Doordat Lender & Spender geld dat belegd wordt spreidt over een groot aantal beleggingen, loop ik nauwelijks risico en behaal ik wel een interessanter rendement dan bij een bank. Fijn om te weten is dat bij het beleggen van je geld bij Lender & Spender je geld weggezet wordt bij een grote en goed onderbouwde financiële partij die een hoge kredietwaardigheid heeft.

Mijn rendement met Lender & Spender

Inmiddels heb ik al een mooi rendement behaald, wat mij extra vertrouwen in Lender & Spender geeft en me aanzet om mijn geld daar door te laten renderen. Ik ben dan ook van plan nog een tijdje door te gaan met het opzij zetten van geld dat ik over heb, tegen een mooi rendement. Niks met extra geld doen is niet zo slim namelijk.

Ten slotte: wat ik fijn vindt aan beleggen bij Lender & Spender is het feit dat ik elke keer snelle en inhoudelijke reacties krijg op vragen via de mail en dat de klantenservice van Lender & Spender ook telefonisch goed bereikbaar is. Wat mij betreft is Lender & Spender een betrouwbare investeringsmaatschappij en een aanrader voor iedereen die wat extra kapitaal wil opbouwen!

Klik hier om zelf kennis te maken met Lender & Spender!

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Ontvang €200,- transactietegoed

Profiteer van lage tarieven en ontvang tot 2,8% rente op je  niet belegde geld

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Bitvavo

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar meer dan 200+ crypto bij Nederlands grootste exchange

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!

Gerelateerde artikelen:

Artikelen in deze categorie:

Tijdelijk aanbod: Leer winstgevend beleggen!

Onze masterclass is tijdelijk te volgen van 297 voor slechts 89,-